Blogihaaste: Arkisia kuvia

Kotiäidin elämää-blogissa oli kiva blogihaaste: seitsemän arkikuvan jakaminen. Arkisia kuvia löytyy kännykästäni vaikka kuinka ja paljon, kameraa kun erittäin harvoin ehdin tai jaksan kaivaa esiin. (Nyt tosin lipaston päällä on uuttuuttaan kiiltelevä pokkari, Sony RX100 V, joka mahtuu hoitolaukkuunkin mukaan. Jospa sillä saisin alettua kuvailemaan enemmän kaikkea.)

Sokeriton kookospallo, kukkahattuaiti.com.jpg

Päikkäriaika ja kerrankin niin että ehdin istahtaa alas lämpimän kahvin kanssa. Kahvin kanssa maistuu aina jotain makeaa, tällä kertaa sokerittomat kookospallot. Ohje näihin herkkuihin löytyy täältä.

 

Banaanilettuja välipalaksi, kukkahattuaiti.com.jpg

Banaaniletut on erityisesti viisivuotiaan lempparivälipalaa, joten niitä tulee tehtyä muutaman viikon välein. Ohje muuttuu joka kerta, mutta joka kerta lettupino myös katoaa hyvin nopeasti lautaselta.

 

Ilmapallokoira, kukkahattuaiti.com.jpg

Youtuben avustuksella opettelin tekemään ilmapallokoiran, lasten iloksi. Kyllähän tämä koirasta menee? Esikoinen kävi pari vuotta sitten taikurikurssilla ja oppi taidon siellä - ja osaa sen äitiä paremmin. 

 

Itkuhälytin, kukkahattuaiti.com.jpg

Vein viisivuotiaan kerhoon ja Pätkä nukahti kotimatkalla rattaisiin. Pääsin ovesta sisään ja eikös poika ollut jo hereillä. Miksi?? Kerrankin olisi ollut rauhallinen hetki yksin kotona. No, ei ollut. Katsottiin Unizoomia sekin aika.

 

Länsimetro, kukkahattuaiti.com.jpg

Länsimetro testattu. Käytiin lasten kanssa mummin luona ja kotimatkalla mentiin metrolla katsomaan miehen uutta työpaikkaa. Espoossa oli hienot metroasemat (Vau äiti, miten hienoa täällä on. Jäädään pois tässä, eikun tässä. Vau!) vaikkei metro ongelmitta sinä päivänä kulkenutkaan. 

 

Synttärit, suklaamuffinssi, kukkahattuaiti.com.jpg

Esikoinen leipoi suklaamuffinsseja mun synttäreiden kunniaksi. Kannatti päästää poika kokkikerhoon, siitähän hyötyvät kaikki.

 

Ulkoilua, kukkahattuaiti.com.jpg

Ulos on pakko päästä päivittäin, muuten tätä lapsiperhekaaosta ei kestä. Ihanaa, että tänä talvena on ollut lunta ja pakkasta ja aurinkokin on paistanut jo monena päivänä. (Ensi viikolla tämäkin ihanuus taitaa loppua...)


Seuraatko jo Kukkahattuäitiä Facebookissa? Sinne päivittyy ajatuksia ja kuvia äitiydestä ja lapsiperhekaaoksesta. Väsymys ei ole kiellettyä, Kukkahattuäiti elää rehellistä lapsiperhekaaosta kolmen pojan äitinä.