Syyskuun sykähdyttävimmät asiat

Etana.jpg

- Etanat kävelyteillä 

Meillä minä bongaan aina ekana etanat kävelyteillä. Joten jos satut kulkemaan rattaiden kanssa pujottelevan äidin ohi, hän saattaa hyvinkin väistellä etanoita.

 

 - Kerhon alkaminen

Kolmen kuukauden kesäloma oli melkein liiankin pitkä, äidistä ainakin. Nyt viikkoa aikatauluttaa jälleen Murun kerho, jonka aikana on mahdollista käydä vaikka vaunukävelyllä  - ja kävellä omaan tahtiin, ei perässä raahattavan viisivuotiaan.

 

- Korkeasaaressa käynti

Aurinkoinen päivä, paljon erilaisia eläimiä ja hyvät eväät. Niistä oli eräs sunnuntaimme tehty.

 

- Anopin koiranpentu

Koirapelkoiselle koiranpennun kohtaaminen ei ole välttämättä ihana asia, koiranpentujen suloisuudesta huolimatta. Mutta kun tajusin, että pentu on vauva ja touhottaa kuten omat lapseni, eihän sitää voi pelätä. Korkeintaan hieman jännittää ympärillä hyppivää vauvakoiraa. 

 

- Auringonkukat

Iloisia ja pirteitä kukkia katsellessa suu kääntyy väkisinkin hymyyn. 

 

- Ruska

Rakastan syksyn värejä. Punaiset, keltaiset ja oranssit lehdet ovat vain niin kauniita.  Toivottavasti pääsen lähivuosina näkemään ja kokemaan ruskan myös Äkäslompolossa. 

 

- Kuntosalin aloittaminen

Reilun kahden hyvin epäsäännöllisen treenivuoden jälkeen otin itseäni niskasta kiinni ja päätin aloittaa säännölliset salitreenit jälleen.  Personal trainer sai huomaamaan, että pystyn huomattavasti parempaan kuin olisin ikinä uskonut ja se jos mikä motivoi.

 

- Sokerittomat kookospallot

Miten terveellisempi voikaan olla niin hyvää.

 

- Tuuttaava veturinkuljettaja

Sekä lasten että äidinkin suureksi riemuksi veturinkuljettaja vastasi lasten vilkuttamiseen tööttäämällä junan torvea. Ja vaikka kyse oli tavallisesta sähköjunasta, ääni kuulosti melkein höyryveturin torvelta.

 

- Tähtitaivas

Etenkin mökillä pystyi jo ihastelemaan tähtitaivasta, ainakin selkeinä iltoina. Laiturilla tähtitaivasta katsellessa omat huolet saavat kerta toisensa jälkeen oikeanlaiset mittasuhteet.

 

Seuraatko jo Kukkahattuäitiä Facebookissa?