Suihku - hemmottelua arjen keskellä

Yhteistyössä KiiltoCleanin kanssa

Aisti suihkugeeli

Jos joku olisi joskus sanonut, että suihku tulee olemaan jossain vaiheessa elämääni tärkeä hengähdyspaikka, olisin saattanut nauraa. Joskus nimittäin jo ajatus suihkuun menemisestä ärsytti. Hiusten peseminen tuntui aikaa vievältä puuhalta, minkä hoidin vasta pakon edessä. Niin se elämä kuitenkin vie ja suihku tosiaan on yksi niistä harvoista paikoista, missä nykyään ehtii hengähtää. Missä saan olla ihan rauhassa, ihan yksi. Ilman, että jalassa roikkuu pieni kitisijä. Kuulostaako tutulta?

Lämmin suihku tuntuu ylellisyydeltä arjen keskellä. Suihkussa saan viettää edes muutaman hetken täysin omaa aikaa. Ei tarvitse olla lapsille erotuomarina, ei laittaa ruokaa, pestä pyykkiä tai hoitaa muitakaan kotitöitä. Saan olla ja nauttia lämpimästä vedestä. Olen jopa opetellut sulkemaan ajatukseni suihkun ajaksi, ainakin osittain. Yritän vain olla, rentoutua. Suihkussa en mieti seuraavan päivän kauppalistaa, lasten rikkinäisiä vaatteita tai kaaoksessa olevia kaappeja. Jossain luki joskus, että suihku on loistava paikka harjoitella hetkessä elämistä. Ja totta se on. Siinä hetkessä, lämpimän veden alla on hyvä päästää stressistä irti, nauttia rauhallisuudesta ja omasta ajasta.

Hyvän tuoksuinen suihkusaippua kuuluu ehdottomasti olennaisena osana tuohon hemmotteluhetkeeni. Olin siis todella iloinen, kun sain testattavaksi uusia kotimaisia Aisti-suihkugeelejä, jotka sopivat tuoksunsa ja ominaisuuksiensa kannalta kruunaamaan suihkunautinnon. Aisti-suihkugeeliä on tarjolla kolmea erilaista: Lumpeen Lumo, Kehäkukan Kulta sekä Poimulehden Pisara.

Sininen, lummeuutetta sisältävä Lumpeen Lumo tuoksuu ehkä hieman sporttiselle, mutta ei kuitenkaan ole ollenkaan miesmäinen, vaan virkistävän tuoksuinen. Lumpeen Lumon kerrotaan hoitavan ja virkistävän ihoa suihkussa. Keltainen Kehäkukan Kulta saa kukkaishedelmäisen tuoksunsa kehäkukkauutteesta ja lupaa kosteuttaa ja virkistää ihoa suihkun aikana. Vihreä Poimulehden Pisara tuoksuu kesäiseltä metsältä, sisältää poimulehtiuutetta ja syväpuhdistaa ja hoitaa ihoa käytön aikana.

Muru ihastui erityisesti suihkugeelien väreihin ja pirteän värikkäät pullot piristävät kyllä itseänikin. Oli melkein vaikea valita, mitä suihkugeeliä testaisin ensimmäiseksi, mutta voiton vei Poimulehden Pisara, sillä syystä tai toisesta tuoksu toi mieleeni Lapin. Suihkussa käynnin tarjoama oma aika tuntui todelliselta hemmottelulta, kun mukana oli uutta hyvän tuoksuista suihkugeeliä. 

Aisti suihkugeeli

Ilokseni sain arpoa yhden Aisti suihkugeeli tuotepaketin, joka sisältää kaikki kolme suihkugeeliä. Arvonta on päättynyt 7.6.2017 ja voittajalle on ilmoitettu.

 

Seuraa Kukkahattuäitiä Facebookissa.