Apua kuivalle iholle – Erisan

(Yhteistyössä KiiltoClean Oy:n kanssa)

Viime viikolla posti toi todellisen yllätyspaketin KiiltoClean Oy:ltä: pienen Hellyydenosoitus-paketin talven kuivattamalle iholle. Paketista paljastui useita Erisanin voiteita kuivalle ja erittäin kuivalle iholle sekä jo aiemmin testaamiani pyykinpesutabletteja. Voiteet eivät muuten sisällä hajusteita, väriaineita eikä parabeeneja, joten niitä voi varmasti hyvällä omalla tunnolla käyttää myös lapsilla.

Talvi on jälleen kuivattanut ihoani, kuten varmasti monen muunkin, joten nämä voiteet tulivat heti käyttöön. Erityisesti käteni ovat talvisin todella kuivat, eikä monikaan rasva ole auttanut. Meidän pojilla on kaikilla ainakin jonkin verran kuivaiho ja varsinkin vajaan vuoden ikäisen Pätkän atooppiselle iholle on välillä ollut vaikea löytää toimivaa rasvaa. Toivo heräsi jälleen: löytyisikö Erisanilta apua pojan kuiviin ihottumaläikkiin ja ärsyyntyneisiin poskiin.

Pieni Hellyydenosoitus-paketti sisältää seuraavat tuotteet:

Erisan Ravitseva Kasvovoide

Tehokosteuttaa kuivaa ja herkkää ihoa pitkävaikutteisesti ja voiteen sisältämä e-vitamiini suojaa ihoa ulkoisilta vaikutuksilta.

Kasvovoide auttoi heti ensimmäisenä yönä Pätkän kuivia poskia ja aamulla posket olivat pitkästä aikaa pehmeät. Tätä voidetta en itse uskaltanut testata, sillä voide on tarkoitettu kuivalle ja erittäin kuivalle iholle ja kasvojeni iho on enemmänkin rasvainen kuin kuiva. Lapsille tätä tulee kuitenkin käytettyä varmasti.

Erisan Täyteläinen Kosteusvoide

Voide hoitaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti.

Kosteusvoide tuntui tosiaan imeytyvät nopeasti, joten sitä oli mukava itsekin käyttää varsinkin suihkun jälkeen. Pätkälle laitoin kosteusvoidetta illalla kylvyn jälkeen ja iho oli vielä aamulla pehmeä.

Erisan Täyteläinen Suihkusaippua

Pehmeästi vaahtoava suihkusaippua sisältää 33 % kosteusvoidetta ja säilyttää ihon normaalin kosteustasapainon.

Tykkään käyttää suihkusaippuaa, joka tuoksuu esim. kukilta, sillä se on tällä hetkellä arjen ylellisyyttä. Erisanin suihkusaippua ei tuoksu miltään, joten sen käyttö taitaa jäädä meillä enemmän lapsille. Kolmanneksen kosteusvoidetta sisältävä suihkusaippua auttaa kuitenkin varmasti kuivaa ihoa jo suihkun aikana.

Erisan Täyteläinen Jalkavoide

Kosteuttaa ja pehmentää ihoa tehokkaasti ja imeytyy nopeasti.

Voidetta jalkoihin ja sukat yöksi, niin pikkuhiljaa kuivat ja koppuraiset kantapäät saavat taas uutta elinvoimaa. Kantapäät tuntuvat kuivuvan sekä talvella että kesällä, joten tällekin voiteelle on kyllä käyttöä.

Erisan Käsivoide C

Pehmentää karhean ihon sekä ravitsee ja suojaa ihoa tehokkaasti.

Purkissa suositellaan, että voidetta levitetään yöksi ja käsiin laitetaan sen jälkeen puuvillahanskat. Varmasti auttaa vielä enemmän kuin ilman hanskoja, mutta ilmankin käytettynä kuivat kädet tuntuivat pehmeämmiltä. Voide on tarpeeksi rasvasta, joten se ei kirvellyt viiman auttamissa pikkuhaavoissa. 

Erisan Kirjo Nestemäinen Pyykinpesutabletti

Puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti, pitää värit kirkkaana sekä huuhtoutuu hyvin tekstiileistä.

Pääsin testaamaan Erisanin pyykinpesutabletteja jo viime syksynä ja tykkäsin niistä kovasti. Pyykit olivat raikkaan ja puhtaan tuoksuisia pesun jälkeen, eikä pesuaineetta tosiaan jää vaatteisiin. Pesutabletti täytyy vain muistaa laittaa koneen pohjalle ennen pyykkiä, mikä meinasi aluksi aina unohtua. Tabletteihin ei kannata koskea käsin, mikäli se on mahdollista ja jos ei onnistu, kädet kannattaa pestä todella hyvin jälkikäteen. Hyvästä pesusta huolimatta pesuaine jäi kirvelemään joka kerta käteeni, kunnes aloin käyttää kertakäyttöhanskaa tabletteihin koskiessani.

Nyt Sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi tämä pieni Hellyydenosoituspaketti, joka sisältää kaikki edellä mainitut tuotteet.

Kilpailuun osallistut kommentoimalla tätä postausta 26.3.2017 klo 23.00 mennessä.  Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi.

Kilpailu on päättynyt.