Sivut

Minä


Blogia kirjoittaa kolmen (välillä liiankin) energisen pojan äiti Etelä-Suomesta. Perfektionistin, asioita liiankin paljon pohtivan stressaajan rooli on vuosien mittaan alkanut uuvuttaa, joten nyt on tultava muutos. Onko reilu kolmekymppisen mahdollista muuttaa elämänasennetta positiivisempaan suuntaan? Ja miten ihmeessä se onnistuu? Mitä asioita on muutettava, jotta jaksaa nauttia elämästä iloisena, eikä joka asiasta nalkuttavana kukkahattutätinä? Matka on pitkä, muttei mahdoton.

Oma perheeni on tärkeintä elämässäni, vaikka välillä lasten kanssa meneenkin hermot. Edes omia lapsiaan ei aina jaksa, mutta onneksi elämässä saa olla muutakin. Lukeminen ja leipominen - helppojen leivonnaisten tekeminen! - tarjoavat rentoutumiskeinon arjen kiireistä. Ainakin, jos joskus ehtii lukea tai leipoa ilman, että kukaan keskeyttää, kitisee nilkassa kiinni tai juoksee vieressä ympyrää.

Lappi ja luonto ovat tärkeitä asioita ja perheeni kanssa ulkoilemmekin mahdollisuuksien mukaan. Blogissa pääset seuraamaan retkiämme ja luontoaiheisia postuaksia muutenkin. Tässä blogissa myös taistellaan Ylläkselle suunniteltavaa kaivoshanketta vastaan, sillä Äkäslompolo on rakas ja tärkeä paikka, eikä kaivos ja puhdas luonto sovi yhteen, ei sitten mitenkään.


Takaisin luontoon. Elämme vain kerran.
Hiiteen velvollisuudet!
~ Muumipappa