Sivut

torstai 14. kesäkuuta 2018

Takaisin Bloggeriin?


Vajaa vuosi sitten siirsin blogin Squarespaceen ja vakaa aikomukseni oli alkaa kirjoittaa enemmän, paremmin, syvällisemmin ja ehkä ammattimaisemminkin - mitä ikinä se sitten tarkoittaakaan. Noh, elämässä tuntuu harvemmin menevän asiat niin kuin suunnittelee, ainakaan tämä ei mennyt. Blogiin kirjoittaminen on ollut melko jähmeää koko vuoden ajan, eikä kirjoittaminen retkeily- ja reseptikirjoituksia lukuunottamatta ole sujunut mitenkään kauhean mallikkaasti. Huomaan kyllä monta kertaa viikossa, jos en jopa päivittäin miettiväni erillisten asioiden kanssa, että tästähän olisi kiva kirjoittaa. Mutta silti en saa vain mitään aikaiseksi. Ei riitä aika tai voimat. Kaikesta tästä huolimatta en ole vielä valmis luovuttamaan blogini kanssa, enkä halua ihan vielä lopettaa Kukkahattuäiti-blogiani. Jos vielä kerran yrittäisin, enkä ottaisi tästä enää stressiä - sitähän tässä on viimeisten vuosien aikana harjoiteltukin, stressinsietämistä nimittäin.

Squarespace on tarjonnut hienot puitteet blogialustaksi, melkeinpä liian hienot. Vaikka Bloggerissa olikin kaikenlaisia ongelmia (mitä en ole kaivannut), niin se on silti jollain tavalla kodikkaampi alusta. Yksinkertaisempikin jollain tavoin. Joten viime viikkoina olenkin pyöritellyt ajatusta Bloggeriin palaamisesta. Ja nyt on siis aika yrittää vielä kerran elvyttää blogiani, missä haluaisin kovasti löytää vastauksia kysymykseen "Miten rennommaksi mutsiksi?"


Yritän kopioida huomenna 15.6.2018 vuoden aikaiset tekstini tänne takaisin ja koska en tiedä, pamahtavatko ne kaikki seuraajilleni jonnekin näkyville, haluan antaa pienen varoituksen näin etukäteen:  Jos jossain näkyy yhtäkkiä useitakymmeniä Kukkahattuäidin kirjoituksia, se johtuu vain siitä, että meikäläinen jälleen soutaa ja huopaa ja etsii parempaa tapaa toteuttaa itseään. Pahoittelen jo etukäteen, mikäli tästä aiheutuu jollekulle minkäänlaisia hankaluuksia, ei suinkaan ole tarkoitus. 


Ihanaa kesäkuuta kaikille! 

Anna

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttavat ja vastaan niihin aina mahdollisimman pian.