Sivut

perjantai 28. heinäkuuta 2017

Kukkahattuäiti muutti uuteen osoitteeseen
Stressaavan alkukesän vastapainoksi yritin nauttia kolmesta kesälomaviikosta täysin siemauksin. Eihän lapsiperhearki tietenkään katoa mihinkään lomallakaan, mutta kun vastuun sai jaettua miehen kanssa edes kolmen viikon ajan, kyllä se tuntui todelliselta lomalta itselleni ainakin. Ja kun kävi lopulta niin ihanasti, että viikon loma Äkäslompolossa muuttuikin lennossa kahdeksi, ei loma olisi parempi voinut ollakaan. Kahdessa viikossa ehti nähdä ja tehdä jo huomattavasti enemmän kuin viikossa: huiputettiin viisi tunturia, kierrettiin usealla luontopolulla, nähtiin kymmenittäin poroja ja pyöriteltiin lasten ihastukseksi jopa lumipalloja.
Ulkoilupainotteisen loman vastakohdaksi uskaltauduin tekemään myös sen, mitä olen jo pitkään suunnitellut: Siirsin blogini toiselle alustalle, Squarespaceen. Bloggerin kanssa on ollut valitettavasti jo pidempään enemmän ja vähemmän hankaluuksia ja vääntöä, mikä on vienyt kirjoittamisesta kaiken hauskuuden. Squarespace tarjoaa monia sellaisia mahdollisuuksia, mihin Blogger ei taivu ja olen innoissani tästä muutoksesta. Onnekseni olen saanut mieheltäni paljon apua uuden alustan kanssa, vaikka Squarespace tuntuukin melko yksinkertaiselta ja helpolta.

Uudistuksen myötä laajensin Kukkahattuäidin kokonaiseksi sivustoksi. Tuttu äitiyttä ja lapsiperhearkea käsittelevä blogi löytyy edelleen ja blogiin pääsee helposti sivuston oikeasta yläreunasta Blogi-painikkeesta tai mobiiliversiossa alasvetovalikosta. Leipomisen, retkeilyn ja taistelun kaivoksettoman Ylläksen puolesta muutin omiksi, helposti selattaviksi osioiksi. Aiheet eivät siis vaihdu minnekään, todennäköisesti postauksia tulee vain jatkossa enemmän, kun kadoksissa ollut kirjoitusinto alkaa heräillä uudistuksen myötä. 

Mobiiliversio


Uutta Kukkahattuäiti-sivustoa on helppo lukea kännykälläkin, mikä on myös todella mahtava juttu. Tietenkin se olisi onnistunut myös Bloggerin puolella, jos olisin saanut jossain vaiheessa aikaiseksi ladata uuden Templaten vanhan tilalle. Mutta koska mm. kuvien lisäämisen kanssa oli liian usein jotain sähläämistä, uusi Template jäi aina vaan.


Vanhasta blogista pitäisi saada käännettyä suoraan liikenne uudelle sivustolle, joten vanhalle sivulle eksyvät ohjautuvat suoraan uusille. Ja Kukkahattuäidin löytää jatkossakin myös Facebookista ja Instagramista nimellä @kukkahattuaiti, joten blogin seuraamisen ei pitäisi hankaloitua.
   
Olen itse uusista sivuistani todella innoissani ja toivoisin kuulevani myös teiltä palautetta. Uusi Kukkahattuäiti-sivusto löytyy osoitteesta www.kukkahattuaiti.com, joten klikkaa itsesi uusille sivuilleni ja käy kertomassa mielipiteesi.

Mukavaa heinäkuun viimeistä viikonloppua kaikille! Seuraatko jo Kukkahattuäitiä Facebookissa?

2 kommenttia:

Kaikki kommentit ilahduttavat ja vastaan niihin aina mahdollisimman pian.