Sivut

torstai 8. kesäkuuta 2017

Pitäisikö järjestää Leikkien Lelukutsut?En ole koskaan järjestänyt minkäänlaisia tuotekutsuja. Oma osallistumisenikin rajoittuu yksiin Tupperware-kutsuihin 12 vuotta sitten. Vuosia sitten sain useammankin kutsun joillekin lastenvaatekutsuille, mutta koskaan en päässyt osallistumaan niille. Ja rehellisesti sanoen en varmaankaan olisi mitään raaskinut ostaa. Kuitenkin aina välillä käy mielessä, miten kiva olisi joillekin kutsuille mennä. Omassa tuttavapiirissäni ei kutsuja juurikaan järjestetä ja kun useamman kerran on joutunut kieltäytymään, eihän niitä kutsuja enää edes esitetä. 

Meiltä ei Leikkien leluja vielä ainakaan löydy...
 
Viime viikolla sain kuitenkin mielenkiintoisen yhteistyöehdotuksen Leikkien oppimiskonsultti Hannalta. Leikkien Lelukutsuilla olisi mahdollista tutustua oppimiskonsultin mukana tuomaan laajaan leluvalikoimaan ja kutsuille osallistuvat lapset saisivat leikkiä vapaasti kaikilla tuotteilla. Kieltämättä lelukutsujen järjestäminen alkoi kiinnostaa ja koska tuotteet eivät olleet entuudestaan tuttuja, kävin tutustumassa niihin. Lelukutsut.fi-sivuilta löytyi paljon kivoja ja mielenkiintoisia leluja, joista varmasti myös omat poikani ilahtuisivat suuresti. Ensimmäisenä bongasin pehmeän muovailumassan, mistä Esikoinen ja Muru saisivat varmasti muovailtua vaikka minkälaisia kivoja hahmoja, todennäköisesti Pókemon-hahmoja tulisi ainakin. Pätkä tykkää pujotteluleluista, mitä meillä ei kotona ole ja sekin löytyi valikoimasta. Ja itse innostuin Taiga-pelistä, sillä se toi Lapin mieleen. Ja Murun kanssa tykätään pelata muistipelejä.

Valitettavasti meillä on sen verran pieni koti, sen verran paljon tavaraa ja etenkin niin paljon elektroniikkaa olohuoneessa, etten voi edes kuvitella pitäväni kotona lelukutsuja. Välillä on työn ja tuskan takana jo pitää yksi riiviö irti tavaroista. Tähän ongelmaan Hanna tarjosi ratkaisuksi piknik-tyylisiä lelukutsuja, jotka voisi järjestää esim. lähipuistossa. Jälleen jäin miettimään, josko sittenkin rohkaistuisin kutsut järjestämään. Mietin lähipuistoamme ja sen vieressä olevaa hiekkakenttää ja nurmialuetta ja jouduin toteamaan, että kutsujen järjestäminen olisi mahdottomampaa ulkona kuin meillä sisällä. Pätkä juoksisi karkuun jatkuvasti aitaamattomalla alueella, enkä todellakaan halua järjestää kutsuja, joiden ajan joudun mennä vain karkuun kipittävän poikani perässä. Uudet lelut saattaisivat kiinnostaa poikaa – ainakin minuutin tai kaksi, mutta sen jälkeen autotie tai puro saattaisivat viedä mielenkiinnon. Kaiken kaikkiaan tiedän kuitenkin, että kutsut aiheuttaisivat enemmän stressiä kuin iloa itselleni, joten tällä kertaa kutsut jäävät ainakin järjestämättä. 


... mutta Legoja kyllä sitäkin enemmän

Harkitessani kutsujen järjestämistä ehdin myös miettiä jo yksityiskohtia ja nekin alkoivat stressata. Kutsuille pitäisi tehdä ainakin jonkinlaista tarjottavaa ja missä välissä ehtisin mitään tehdä? Tai sitten voisi pitää nyyttärit, mikä sekin vaatii ainakin hieman suunnittelua ja järjestelyä. Koti pitäisi siivota omista leluista, jotta esittelylelut jäävät huomionkohteiksi. Pitäisikö Pätkä siis pitää useita tunteja ennen kutsuja joko omassa sängyssä tai tuolissa sidottuna, ettei lelut leviä normaalilla vauhdilla pitkin kotia? Vai sulkisinko lastenhuoneen oven ja antaisin pojalle muutaman lelun olohuoneessa, mikä ei kauaa jaksa kiinnostaa uteliasta. Vieraslista olisi myös tehtävä ja jos kutsut järjestäisi ulkona, sääolot saattaisivat aiheuttaa kutsujen perumisen lyhyelläkin varoitusajalla.

Vaikka itse en kutsuja aiokaan järjestää, niille olisi kuitenkin kiva päästä osallistumaan. Ja varmasti löytyy monia äitejä, jotka eivät stressaisi lelukutsujen järjestämisestä yhtä paljon kuin minä. Kannattaa siis pitää mielessä, että tällaisiakin tuotteita on olemassa. Varmasti muutkin oppimiskonsultit kuin Sajasalo pitävät myös ulkona lelukutsuja. Oikeanlaisessa paikassa sellaisiin olisi kiva päästä kauniina kesäpäivänä osallistumaan. 
Oletko itse järjestänyt Leikkien Lelukutsut tai osallistunut sellaisille?


KiiltoCleanin kanssa yhteistyössä järjestetyssä arvonnassa 
Aisti suihkugeeli tuotepaketin voitti Pirjo Portimo. Voittajalle on ilmoitettu. 
Kiitos kaikille osallistumisesta! 
 

Seuraa blogia Bloggerissa ja Facebookissa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttavat ja vastaan niihin aina mahdollisimman pian.